2410 555689 - 231 2318880 - 210 2841001
Κλήση
L.A. Passport
  • Κρουαζιέρες στη Σκιάθο

    Κρουαζιέρες στη Σκιάθο

    Γνώρισε το νησί από μια άλλη πλευρά και κολύμπησε στις πιο μαγικές παραλίες!

Λαλάρια

Λαλάρια

Δεν γίνεται να πας Σκιάθο και να μην επισκεφτείς τα Λαλάρια με τα ασημένια βράχια, την τρύπια πέτρα και τα γαλαζοπράσινα νερά. Λίγο πιο κάτω θα δεις τη μεσαιωνική πόλη του νησιού, που ξεπροβάλλει από το Κάστρο, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε ένα βράχο που αποτελεί μια πανοραμική κυματόλουστη χερσόνησο. Ο βράχος αυτός περιτριγυρίζεται από θάλασσα και θα σου προκαλέσει δέος το τεράστιο ύψος του και το πόσο απότομος είναι. Το μέρος του όμως, που είναι ένα με τη στεριά είναι μέτριο σε ύψος και εκεί υπάρχει ένα ισχυρό τείχος και η Πύλη του φρουρίου.
Γύρος του νησιού

Γύρος του νησιού

Αν κάνεις το γύρο του νησιού από την θάλασσα, θα αντικρίσεις παραδεισένιες παραλίες, με πότε ήμερες και πότε πιο απότομες ακρογιαλιές, που σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά, δίνουν στο νησί άλλη μαγεία. Υπάρχει μεγάλη εναλλαγή του τοπίου και οι ωραίες εικόνες έρχονται η μια μετά την άλλη, που μόνο θαυμασμό μπορούν να σου προκαλέσουν και ευχαρίστηση.
Τσουγκριάς

Τσουγκριάς

Μικρή βόλτα αλλά ονειρική. Μιλάμε για ένα μικρό νησάκι απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου. Θα εντυπωσιαστείς από τις ακρογιαλιές του και από το πόσα πολλά πεύκα υπάρχουν σ ένα τόσο μικρό μέρος. Και απέχει μόνο 3 μίλια από τη Σκιάθο...
Σκόπελος

Σκόπελος

Και αφού έφτασες μέχρι τη Σκιάθο, γιατί να μην πεταχτείς και μια βόλτα στη Σκόπελο που είναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσα όμορφα;

Πως θα κλείσω τις διακοπές μου;

1. Δες τα διαθέσιμα καταλύματα

1. Δες τα διαθέσιμα καταλύματα

Συνεργαζόματε με ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios και ξενοδοχεία με στόχο να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές!
2. Δες τους τιμοκαταλόγους

2. Δες τους τιμοκαταλόγους

Έχουμε ετοιμάσει πακέτα διακοπών τόσο για τη μεσαία όσο και για την υψηλή περίοδο. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!
3. Επικοινώνησε μαζί μας!

3. Επικοινώνησε μαζί μας!

Μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά ή μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα προσφοράς και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!